Despre noi

Bine ati venit la Art Payments!

Echipa noastra se mandreste prin faptul ca pune la dispozitia tuturor clientilor cele mai bune servicii financiare pe care banii le pot cumpara. Echipa noastra este formata doar din experti financiari si brokeri profesionisti, cu multi ani de activitate in domeniile lor. Impreuna, ne propunem sa ajutam clientii sa depaseasca problemele de gestiune a banilor si sa obtina libertatea financiara pe care o merita.

Sebastian Denholm este un sustinator avid al egalitatii de sanse la nivel mondial. El este forta motrice din spatele Art Payments si promotorul unui trend de sporire a libertatii financiare pentru toata lumea.

„Este convingerea mea fundamentala ca putem sa ne unim la nivel global si sa usuram tensiunea financiara, care ii subjuga pe fratii si surorile noastre. Acesta este un moment de criza. Dar, asa cum a dovedit adesea istoria, fiecare criza ofera oportunitati. La Art Payments, credem ca acesta este momentul perfect pentru a ii incadra intr-un sistem bancar neconventional pe toti cei care au avut ezitari in a utiliza bancile traditionale si pentru a oferi oamenilor mai multa libertate in ceea ce priveste gestionarea finantelor personale. Alaturati-va noua pentru a elibera lumea de incertitudine, stres si durere!"

Sebastian Denholm

Fondator si CEO

Echipa Noastra

Claire are o experienta de peste 10 ani in lumea bancara. Aceasta expert financiar minunane, cu o experienta covarsitoare in domeniu, a lucrat in unele dintre cele mai prestigioase banci din lume. Acum, ea s-a alaturat echipei Art Payments pentru a o transforma in platforma financiara numarul unu a viitorului.

Claire Brewer

CFO si expert financiar

Un veteran de pe Wall Street, Jordan este unul dintre cei mai buni consilieri financiari ai tarii. Contributia sa la Art Payments este nepretuita, acesta avand rolul de a se asigura ca toti utilizatorii nostri ajung la un grad de intelegere maxim, pentru toate fenomenele financiare ce ii inconjoara.

Jordan David

Contabil si Analist financiar

Rosa este unul dintre primii angajati ai Art Payments, cea pe care utilizatorii noi o intalnesc imediat ce intra in aplicatie. Personalitatea ei prietenoasa si experienta solida in relatiile cu clientii, fac din utilizarea aplicatiei o experienta lina si placuta.

Rosa Torresani

Specialist in Relatii cu Clientii

Morris este creierul din spatele bazei de date extinse si de protocoale informatice ale aplicatiei. El este responsabil pentru ca Art Payments sa fie usor accesibil, pentru persoanele situate pe tot mapamondul.

Morris Conroy

Analist de date

Evan este geniul informatic ce a creat aplicatia si a asigurat intretinerea si dezvoltarea acesteia. Art Payments beneficiaza de experienta sa de peste 20 de ani in construirea unora dintre cele mai bune site-uri web. Datorita talentului si mintii sale inovatoare, aplicatia si site-ul sunt extrem de usor de utilizat.

Evan Rickards

Dezvoltator de site-uri web