Cum functioneaza Art Payments

Incepeti sa utilizati Art Payments ACUM daca sunteti gata sa preluati fraiele vehiculului care va conduce spre libertatea financiara

Trebuie sa urmati acesti pasi simpli, descrisi in continuare:

1. Contactati unul dintre agentii nostri.

Cand utilizati Art Payments, veti lucra direct cu unul dintre numerosii nostri experti financiari. Acestia va vor ajuta sa incepeti sa utilizati aplicatia, sa va familiarizati cu tabloul de bord si sa faceti primele tranzactii. Contactati un profesionist in Art Payments astazi!

2. Incepeti sa utilizati serviciile Art Payments.

Odata ce intelegeti cum poate fi folosita platforma noastra, poti incepe sa utilizezi Art Payments pentru a-ti supraveghea fluxul de bani si pentru a-i dicta traiectoria. Conectati-va cardurile de credit si alte conturi la platforma, pentru a intelege mai bine cum pot fi directionate finantele dumneavoastra. Incepand din acest moment, veti accesa un nou nivel de libertate financiara.

3. Incepeti sa economisiti bani.

Continuati-va operatiunile Art Payments, programandu-va plata  facturilor si alte plati repetitive. Angajati-va in tranzactii financiare, platind cele mai mici comisioane din industrie si incepeti sa economisiti mai multi bani. Iata la ce se refera Art Payments!

Beneficiile utilizarii platformei Art Payment

Art Payments este o creatie a expertilor nostri financiari, ce are ca scop un grad mai mare  de educatie a oamenilor in scopul controlarii banilor. Scopul aplicatiei este acela de a va ajuta sa va gestionati finantele, la costuri foarte mici si cu mai putine riscuri. Alte beneficii ale utilizarii Art Payments includ:

Conturi individuale

 • Trimiteti bani oriunde in strainatate, fie ca e vorba de familie sau prieteni.
 • Platiti pentru orice transfer bancar comisioane modice.
 • Aveti la dispozitie o varietate de moduri in care sa faceti economii.
 • Va puteti conecta alte conturi bancare sau cardurile de credit la platforma noastra.
 • Vedeti depozitele care apar in soldul dumneavoastra in maximum 48 de ore.
 • Trimiteti bani gratuit altor utilizatori Art Payments.
 • Puteti primi bani de aproape oriunde din lume.
 • Efectuati orice retragere din toate conturile bancare in maximum 72 de ore.

 

Conturi de afaceri

 • Puteti plati echipa cu care lucrati, fara complicatii inutile.
 • Transferati bani, iar comisioanele sunt mult mai mici decat in cazul altor platforme financiare.
 • Economisiti bani in mod eficient prin diverse metode financiare.
 • Aveti optiunea de a conecta celelalte conturi financiare la Art Payments, gratis.
 • Efectuati sau primiti plati de la alti utilizatori Art Payments.
 • Depuneti bani la orice banca si bancomat si ii veti avea in contul Art Payments in 1-2 zile.
 • Transferati bani de la Art Payments in contul dumneavoastra bancar in mai putin de 3 zile lucratoare.
 • Puteti colabora cu clienti din peste 90 de tari.

Art Payments va ofera libertatea financiara absolut necesara astazi, iar acest lucru se adreseaza tuturor persoanelor independente. Acum veti putea beneficia de cele mai recente progrese din domeniul economic si IT, ce pot fi folosite in gestionarea eficienta a tuturor fluxurilor dumneavoastra banesti. Mai precis, vei putea fi propriul bancher, fara a mai depinde de bancile si sistemul bancar traditional.

Acum puteti programa trimiterea de facturi clientilor si primirea banilor in orice cont pe care il detineti. In plus, va puteti conecta la toate situatiile financiare, pentru a intelege mai bine ce se intampla in cadrul fluxurilor dumneavoastra financiare .

Contul de afaceri va permite sa efectuati tranzactii in intreaga lume. In acest fel, puteti plati contractorii, clientii si echipa de freelanceri cu care lucrati, mai rapid si mai sigur decat permit majoritatea aplicatiilor. Mai presus de toate, va puteti asigura ca fondurile companiei dumneavoastra raman in siguranta in timp ce va veti putea ocupa in liniste de dezvoltarea afacerii detinute.

Alege Art Payments AZI pentru a te bucura de cele mai bune servicii financiare din industrie si pentru a genera crestere atat pe plan personal, cat si profesional!